Weber Go Anywhere – Optimal grill för utflykter och äventyr

Sidan innehåller annonslänkar för Bagaren & Kocken

Ta med dig grillkänslan överallt – med Weber Go Anywhere kan du grilla på utflykten eller på campingresan. Denna bärbara grill, som finns i både gasolgrillmodell och kolgrillmodell, kombinerar bekvämligheten med hög prestanda och är den perfekta följeslagaren, vare sig det handlar om picknick i parken, campingäventyr eller en dag på stranden. Dess kompakta storlek gör den enkel att transportera och du kan enkelt grilla dina favoriträtter precis som du skulle göra hemma.

weber go anywhere gasolgrill

Weber Go Anywhere finns tillgänglig som både en gasolgrill och en kolgrill, vilket ger dig flexibiliteten att välja mellan snabbhet och bekvämlighet eller den klassiska grillsmaken. Grillen är designad för enkel användning med funktioner som hållbart grillgaller i pläterat stål (skyddar mot rost), och trots sin lilla storlek erbjuder den tillräckligt med utrymme för att laga mat för hela familjen. Du kan lätt utöka dess funktioner och anpassa den för olika tillagningstekniker med tillbehör, vilket tar din grillupplevelse till nya höjder.

Nyckelpunkter

 • Weber Go Anywhere är en portabel grill som är enkel att ta med.
 • Finns som både gasol- och kolgrill anpassad för bärbarhet.
 • Utrustad med hållbara material och design för mångsidig matlagning.

Weber Go Anywhere – Översikt

När du söker en grill som enkelt kan tas med på resan, erbjuder Weber Go Anywhere en kombination av design och effektivitet. Med dess kompakta storlek är den perfekt att ta med på picnick och camping.

Design och Portabilitet

Weber Go Anywhere kännetecknas av sin slanka och lätta konstruktion. Med ergonomiska handtag och ett låsbart lock är grillen utformad för att vara enkel att bära. Dess låga vikt och smidighet innebär att du utan problem kan transportera din grill till olika utomhusaktiviteter.

Material och Hållbarhet

Grillens porslinslackerade bas och lock kombinerat med ett stålpläterat grillgaller garanterar en lång livslängd och enkel rengöring. Dessa material tål väder och vind, vilket gör Weber Go Anywhere till ett hållbart val för utomhusgrillning. Grillen är inte bara konstruerad för att vara bärbar, utan också för att stå emot tuffa förhållanden.

Användning av Weber Go Anywhere

Din Weber Go Anywhere ger dig friheten att njuta av grillade rätter var du än befinner dig. Från förberedelser till städning, här är hur du får ut det mesta av din portabla grill.

Förberedelser innan användning

Innan du börjar grilla med din Weber Go Anywhere, är det viktigt att du ställer upp grillen på en stabil och icke-brännbar yta. Kontrollera att alla luftventiler är rena och att utrymmet inuti grillen är tomt på aska och rester från tidigare användningar.

 1. Öppna locket och ta ut grillgallret.
 2. Placera kol eller briketter i grillens botten enligt instruktionen för önskad värmemängd.
 3. Se till att du har tillgång till vatten eller en brandsläckare i säkerhetsändamål.

Tändning och värmekontroll

Efter att du förberett grillen är det dags att tända kolen. Använd Weber tändvätska eller tändkuber för att enkelt få igång elden. Vänta tills kolen har börjat glöda och har en grå-askig yta för bästa grillresultat.

 • Placera grillgallret tillbaka och låt det bli varmt innan du lägger på maten.
 • Använd luftventilerna effektivt för att justera temperaturen. Högre värme uppnås genom att öppna dem och lägre genom att stänga dem.

Städning och underhåll

Efter varje användning är det viktigt med korrekt städning och underhåll för att din Weber Go Anywhere ska hålla länge och leverera kvalitetsgrillning.

 • Låt grillen svalna helt efter användning innan rengöring.
 • Töm ut askan från grillen när den svalnat, och se till att du gör detta på ett säkert sätt för att förhindra brand.
 • Tvätta grillgallret med en grillborste och mild diskmedel för att avlägsna matrester och fett.
 • Kontrollera att locket och kroppen på grillen är rena och rostfria.

Genom att följa dessa steg kan du säkerställa att din Weber Go Anywhere är redo för nästa äventyr.

Weber Go Anywhere Gasolgrill

Weber Go Anywhere Gasolgrill är en bärbar grill som erbjuder frihet och flexibilitet för grillentusiaster. Perfekt för utflykter eller camping, denna grill kombinerar bekvämligheten med gasol med Webers kvalitet.

Weber Go Anywhere Bärbar Gasolgrill
 • Enkel att ta med sig
 • Smidig tändning
 • Håller värmen för jämn temperatur
 • Lätt att rengöra

Gasolgrillens fördelar

Den bärbara designen på Weber Go Anywhere innebär att du kan njuta av grillad mat var du än är. Dess kompakta storlek gör den enkel att förvara i bagageutrymmet och den är snabb att starta, så att du kan börja grilla nästan direkt efter ankomst. Den fasta grillytan på 41 x 25 cm är tillräcklig för att tillaga mat till en liten grupp, och med endast 1 gasolbrännare är den både energieffektiv och lättanvänd.

För ännu enklare hantering har Weber utrustat denna modell med låsbart lock. Det gör att du kan transportera grillen utan att oroa dig för att komponenter ska flytta sig eller bli skadade. Med funktioner som dessa kan du enkelt se varför många väljer Weber Go Anywhere för grillning på språng.

Säkerhet och gasolhantering

Vid hantering av gasolgrillar är säkerheten alltid av största vikt. Weber Go Anywhere kommer med användarinstruktioner som tydligt beskriver hur du hanterar gasolen korrekt. Var säker på att ansluta gasolflaskan ordentligt och alltid kontrollera för läckor innan användning. Grillen är designad med stabiliserande ben som fälls ut för att skapa en säker grillyta och minimerar risken för att grillen välter.

Läs brukshandboken noggrant före första användningen för att förstå alla nödvändiga säkerhetsanvisningar och hur du tar hand om din grill. Kom ihåg att alltid grilla på en ventilerad plats för att säkerställa god luftcirkulation och reducera riskerna med gasolanvändning.

Weber Go Anywhere gasolgrill kundbetyg

PlattformBetygAntal Röster
Amazon.com4,4/52029
Pricerunner.se4,3/51592
Weber.com4,4/566
Tabellen senast uppdaterad 23 februari 2024

Kundrecensioner

Grillen är lätt att bära och enkel att hantera. Mycket bra grillresultat.

Kundrecension på bagarenochkocken.se

Weber Go Anywhere Kolgrill

Weber Go Anywhere Bärbar Kolgrill
 • Populär grill med höga kundbetyg
 • Enkel att ta med sig
 • Tål höga grilltemperaturer
 • Håller värmen för jämn temperatur

När du vill kombinera äventyret av en utflykt med utomhusmatlagning, erbjuder Weber Go Anywhere Kolgrill en optimal lösning. Din portabla grill förenklar processen av att ta med grillkänslan överallt.

Kolgrillens fördelar

Med Weber Go Anywhere Kolgrill får du inte bara den klassiska grillsmaken, men också en unik flexibilitet och bärbarhet. Kolgrillen är designad för att vara kompakt och lätt, vilket gör den till en perfekt följeslagare för picknickar, camping och andra utflykter. Grillens porslinslackerade bas och lock håller värmen väl och gör den mycket tålig. Med dess stålpläterade grillgaller blir tillagningen jämn och grillresultatet alltid av hög kvalitet.

Kol och tändvätskans roll

Kol är hjärtat i din Weber Go Anywhere Kolgrill och är avgörande för den autentiska grillsmaken. En konsekvent glödbädd av kol ger optimala förhållanden för att grilla kött, fisk, eller grönsaker. Tändvätska, eller alternativa tändkuber, används för att få igång kolet. Tänk på att låta tändvätskan brinna av helt innan du börjar grilla för att undvika dess smak på din mat.

Weber Go Anywhere kolgrill kundbetyg

PlattformBetygAntal Röster
Amazon.com4,7/55482
Pricerunner.se4,3/51584
Weber.com4,7/5142
Tabellen senast uppdaterad 23 februari 2024

Kundrecension

Köpte denna eftersom jag hade glädjen att använda en kompis förra sommaren. Det var en helt oklanderligt fungerande bärbar grill av god kvalitet som ger möjlighet till indirekt grillning. Helt enkelt perfekt att ha med sig på en campingtur!

Kundrecension på bagarenochkocken.se

Tillbehör och extradelar

När du tar med dig din Weber Go Anywhere-grill på utflykten kan du förbättra upplevelsen med rätt tillbehör och extradelar. Dessa produkter designas för att komplettera grillens funktionalitet och hållbarhet.

Grillverktyg och redskap

För att maximera din grillning med din Weber Go Anywhere, är det viktigt med lämpliga grillverktyg. Med ett urval av kvalitetsredskap kan du lätt hantera mat, vända kött och säkerställa optimal tillagning. Här är några exempel:

 • Grilltång: För att enkelt kunna vända på kött och grönsaker.
 • Grillborste: För att hålla grillgallret rent och grillklart.

Skydd och förvaring

Ett grillöverdrag kan förlänga grillens livslängd genom att skydda den mot väder och vind. Bra förvaringslösningar hjälper till att hålla dina grillverktyg organiserade och inom räckhåll:

 • Grillöverdrag: Skyddar grillen från regn, vind och smuts.
 • Förvaringsväska: Perfekt för transport och förvaring av din grill och verktyg.

Grillrecept och tekniker

Utforska en uppsjö av grillrecept anpassade för din Weber Go-Anywhere. Prova robusta köttstycken som entrecôte eller grillskivor marinerade med kryddor som rosépeppar och timjan. Din bärbara grill gör direkt- och indirekt grilling enkel, vilket är perfekt för när du vill få en krispig yta eller tillaga din mat genom långsam värme.

 • Direkt grillning: Lägg köttet direkt över kolerna för en snabb och kraftfull grillyta.
 • Indirekt grillning: Placera köttet på grillens sidor med kol i mitten för en jämn och långsam tillagning.

Matlagning och rökning

Använd din Weber Go-Anywhere för mer än bara grillning; den är också ypperlig för att röka och långsamt laga mat. Genom att lägga till rökflis i kolet kan du ge en unik smak till allt från fisk till grönsaker. Tänk på att när du röker mat, är det viktigt att ha tålamod för att få fram de djupa och komplexa smakerna som kännetecknar en bra rökning.

 • Rökning: Använd låga temperaturer och mycket rökflis för att ge maten en djup rökig arom.
 • Långsam kokning: Med låg och jämn värme kan du tillaga allt från pulled pork till revben som är möra och fulla av smak.

Kundrecensioner och erfarenheter

När du överväger att köpa en Weber Go Anywhere, är det värdefullt att ta del av andra kunders erfarenheter. Grillen är populär för sin portabilitet och användarvänlighet, vilket återspeglas i många positiva recensioner.

Positiva aspekter enligt kunder:

 • Bärbarhet: Lätt att ta med sig på utflykter och resor.
 • Kompakt design: Grillen är praktisk och tar liten plats.
 • Användarvänlig: Enkel att använda och rengöra.

Några användartips:

 • Förvara grillen i husvagnens förvaringsutrymme eller bagageutrymmet för smidig transport.
 • Använd kolgrill när du grillar på resande fot för bästa resultat.

Kundrecensionerna på Elgiganten speglar en övervägande positiv upplevelse, med ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. Likaså, ger kunder på HORNBACH värdefull insikt genom sina produktrecensioner.

Vanliga kommentarer från kundrecensioner:

 • Byggkvalitet: Robust och hållbar konstruktion.
 • Effektivitet: Jämn värmefördelning för en utmärkt grillupplevelse.
 • Mångsidighet: Passar för såväl snabba som långsamma grillningar.

Det är dock viktigt att du överväger dina egna behov och preferenser när du läser kundrecensioner. Varje grillare har unika önskemål, så se till att Weber Go Anywhere uppfyller dina innan ett köp.

Köpguide

När du står inför beslutet att välja mellan en Weber Go Anywhere-grill, finns det flera faktorer att tänka på för att din utflykt ska bli så lyckad som möjlig.

Typ av Grill

 • Weber Go Anywhere Kolgrill: Perfekt för dig som uppskattar den autentiska grillsmaken och det traditionella sättet att grilla med kol.
 • Weber Go Anywhere Gasolgrill: Idealisk om du föredrar snabb uppvärmning och smidig hantering. Gasolen gör det enkelt att styra värmen.

Portabilitet

Alla Go Anywhere-grillar är designade för att vara lätta att transportera. Se till att grillen får plats i ditt bagageutrymme eller husvagn för enkel förflyttning.

Tillbehör och Funktioner

 • Utvärdera tillbehör som till exempel grillborstar och tänger som kan förenkla ditt grillande.
 • Vissa modeller har en praktisk lösning för att låsa locket med benen, vilket gör grillen ännu enklare att bära med.

Kom ihåg, oavsett om du väljer en kol- eller gasolgrill är Weber Go Anywhere ett utmärkt val för grillentusiaster på språng. Den kombinerar portabilitet med den kvalitet och prestanda som Weber är känt för.

Vanliga frågor om Weber Go Anywhere

I denna sektion besvarar jag några av de vanligaste frågorna kring Weber Go Anywhere grill för att du ska kunna få ut det mesta av din grillupplevelse.

Hur ansluter jag min gasolflaska till en bärbar Weber gasolgrill?

För att ansluta en gasolflaska till din Weber gasolgrill behöver du se till att grillen är avstängd. Följ sedan de instruktioner som följer med din grill, vilket ofta innebär att du skruvar fast gasolflaskan vid grillens regulator.

Hur kan jag effektivt transportera min Weber Go Anywhere grill?

Din Weber Go Anywhere är designad för enkel transport tack vare dess kompakta storlek. Se till att grillen är ordentligt avsvalnad innan du placerar den i bilen eller husvagnen, och använd eventuellt dess bärhandtag för enklare hantering.

Hur rengör jag min Weber Go Anywhere grill efter användning?

Efter varje användning är det viktigt att tömma grillen på aska när den svalnat. Använd en borste för att rengöra grillgallret och torka sedan av utsidan med såpa och vatten.

Källor:

Av Hasse, grundare av Grillmagi.se
 • Hasse

  Tjena! Hasse heter jag och är "Certifierad Hobbygrillare" sen 2021 🙂 Mitt grillintresse började när jag och min familj flyttade till lägenhet med uteplats. Och i någon slags tidig 40-årskris började jag utforska grillningens magiska värld. Jag är långt ifrån någon grillexpert än, men ambitionen är att hela tiden bli bättre så att mina nära och kära kan njuta av godare grillad mat! Och en del av den resan gör jag genom Grillmagi.se. Vare sig du är på jakt efter en ny grill, eller ute efter tips hur du lyckas vid grillen, är mitt mål att skapa värdefullt innehåll! Happy grilling!