Everdure grillar – fokus på design och funktion

Sidan innehåller annonslänkar för Bagaren & Kocken

Everdure by Heston Blumenthal är ett populärt grillmärke på marknaden just nu. Detta beror till stor del på deras unika design och innovativa funktioner. Everdure-grillar är tillverkade för att vara både stilrena och funktionella, vilket gör dem till ett populärt val för både professionella kockar och amatörer.

Everdure grill Furnace

Everdure-grillens historia och designfilosofi är något som verkligen sticker ut från mängden. Märket grundades av den välkände brittiska kocken Heston Blumenthal, som ville skapa en grill som kombinerade den senaste tekniken med en stilren och modern design. Sedan dess har Everdure-grillarna vunnit flera internationella designpriser och blivit en favorit bland grillentusiaster över hela världen.

Om du är intresserad av att köpa en Everdure grill, finns det flera olika typer att välja mellan. Från gasol- och kolgrillar till bordsgrillar och utomhusugnar, finns det en Everdure grill för alla behov och smaker. I denna guide kommer jag gå igenom allt du behöver veta för att välja rätt Everdure grill.

Snabbfakta om Everdure

 • Everdure-grillar är kända för sin unika design och innovativa funktioner.
 • Märket grundades av kocken Heston Blumenthal och har vunnit flera internationella designpriser.
 • Det finns flera olika typer av Everdure-grillar att välja mellan, inklusive gasol- och kolgrillar, bordsgrillar och utomhusugnar.

Everdure-grillens historia och designfilosofi

Heston Blumenthal

Everdure-grillen är en produkt av den brittiske kocken Heston Blumenthal. Han är känd för sin innovativa matlagning och sin passion för att skapa nya smaker. Everdure-grillen är ett resultat av hans vilja att förbättra matlagningen utomhus. Med Everdure-grillen kan du laga mat på ett enkelt och bekvämt sätt utan att behöva kompromissa med smaken.

Everdure by Heston Blumenthal

Everdure-grillen är en produkt av Everdure by Heston Blumenthal. Det är ett varumärke som är känt för sin innovativa design och högkvalitativa produkter. Everdure-grillen är en av deras mest populära produkter och är känd för sin stilrena design och högkvalitativa material.

En Everdure grill är tillverkad av högkvalitativa material som gör att den håller länge. Den är tillverkad av gjuten aluminium och rostfritt stål. Grillen är också utformad för att vara lätt att rengöra och underhålla.

Everdure är också kända för sin innovativa design. Grillarna är utformade för att vara enkla att använda samtidigt som de är stilrena och moderna. Grillen är utrustad med en mängd olika funktioner som gör det enklare att laga mat utomhus. Det finns till exempel en inbyggd termometer som gör det enklare att kontrollera temperaturen på maten.

Flera av Everdure-grillarna är också utformade för att vara lätta att transportera. Dessa är utrustade med hjul som gör dem enkla att flytta. Detta gör det enklare att laga mat utomhus, oavsett var du befinner dig.

Olika typer av Everdure-grillar

Everdure-grillar är kända för sin unika design och höga kvalitet. De finns i olika storlekar och modeller, och är både gasol- och kolgrillar. I den här sektionen kommer vi att titta närmare på de olika typerna av Everdure-grillar.

Everdure gasolgrill

Everdure har flera olika modeller av gasolgrillar som passar olika behov. En av deras mest populära modeller är Furnace, som har en stilren design och är lätt att rengöra. Den har även integrerade flamtämjare som höjer säkerheten och minskar risken för eldflammor. Furnace har en stor grillyta och är perfekt för varmluftstillagning.

Everdure E3G2B Furnace, Matt Svart
 • Världens mest kraftfulla gasolgrill
 • Klar på bara 5 minuter
 • 3 oberoende brännare
 • Konstant, hög värme
 • Utbytbara grillplåtar

En annan modell är Force, som är mindre och mer portabel. Den är en perfekt grill för camping, utflykter eller mindre balkonger. Force har en inbyggd termometer och är lätt att använda.

Everdure E2G2G Force, Matt Grafitgrå
 • Innovativ gasolgrill
 • Lock med integrerad termometer
 • Stor grillyta
 • Klar på bara 5 minuter

Everdure kolgrill

Everdure har också flera olika modeller av kolgrillar. En av deras mest populära modeller är Hub, som har en unik design och är perfekt för att laga mat till en stor grupp. Hub har en stor grillyta och är lätt att rengöra. Den är också utrustad med en inbyggd termometer och justerbar ventilation.

Everdure HBCE2B Hub kolgrill
 • Innovativ kolgrill
 • Stor grillarea på 80 x 41,5 cm.
 • Inbyggd rotisseri (upp till 40 kg)
 • Lätt att rengöra

En annan modell är Cube, som är mindre och mer portabel. Den är perfekt för att ta med på utflykter eller camping. Cube har en vacker design och är lätt att använda. Den är också lätt att rengöra och har en inbyggd termometer.

Everdure HBCUBEOSCAN Cube Orange
 • Portabel kolgrill
 • Praktisk storlek
 • Värmeresistent bottenplatta
 • Minimalistisk design

Oavsett vilken modell du väljer så kan du vara säker på att du får en högkvalitativ grill med en unik design. Everdure-grillar är perfekta för alla som vill ha en grill som inte bara är funktionell, utan också snygg att titta på.

Att välja din Everdure-grill

När du ska välja din Everdure grill finns det några faktorer att överväga för att hitta den perfekta grillen för dig.

Funktioner och innovationer

Everdure-grillar är kända för sina innovativa funktioner och design. En av de mest populära funktionerna är det patenterade luftflödessystemet som hjälper till att reglera temperaturen och ge en jämnare tillagning. Detta system är särskilt användbart för kolgrillar, eftersom det hjälper till att hålla temperaturen konstant under hela tillagningsprocessen.

En annan innovativ funktion som finns på vissa Everdure-modeller är Bluetooth-kompatibilitet. Detta gör det möjligt för dig att övervaka temperaturen på din grill från din smartphone eller surfplatta. Med Everdure-appen kan du också ställa in och spara olika tillagningsprogram för olika typer av mat.

Storlek och portabilitet

Everdure-grillar finns i olika storlekar och är utformade för att passa olika behov. Om du har en stor trädgård eller terrass kan du välja en större modell som Everdure 4K kolgrill HBCE4KSEU (grå) som har sex temperaturprober och tillräckligt med plats för att laga mat till en stor grupp. Om du däremot bor i en lägenhet eller har en mindre balkong kan du välja en mindre modell som Everdure by Heston Blumenthal Cube.

Everdure Kolgrill HBCE4KGEU 4K graphite
 • Snabbstart med Fast Flame Ignition
 • Precis värmejustering via touchdisplay
 • Minimal värmespridning, effektiv design
 • Smartphone-app med Bluetooth-anslutning
 • Komplett set: galler, pizzasten, vattenbehållare

Everdure-grillar är också lätta och portabla, vilket gör dem idealiska för camping, picknick eller andra utomhusaktiviteter. Vissa modeller, som Everdure by Heston Blumenthal CUBE, har till och med inbyggda handtag för enkel transport.

Sammanfattningsvis är Everdure-grillar kända för sin innovativa design och funktioner, liksom för deras olika storlekar och portabilitet. Genom att överväga dina behov och preferenser kan du hitta den perfekta Everdure-grillen för dig.

Underhåll och skötsel av din Everdure-grill

Att hålla din Everdure grill ren och i gott skick är viktigt för att förlänga dess livslängd och för att säkerställa att maten du grillar är säker och hälsosam att äta. Här är några tips för underhåll och skötsel av din Everdure grill:

Rengöring av grillgallret

Grillgallret är den del av grillen som kommer i direkt kontakt med maten, så det är viktigt att hålla det rent. Efter varje användning, låt gallret svalna och borsta sedan bort matrester med en grillborste. Om det behövs kan du använda tvål och vatten för att rengöra gallret. Undvik att använda stålull eller andra skrapande verktyg som kan skada gallret.

Rengöring av grillens insida

Rengöring av grillens insida är viktigt för att säkerställa att den fungerar som den ska och för att undvika brandrisker. Efter varje användning, låt grillen svalna och ta sedan bort askan från askkoppen. Rengör sedan grillens insida med en fuktig trasa och mild tvål och vatten. Se till att du inte får vatten på grillens elektroniska delar.

Förvaring av grillen

Förvaring av grillen är också viktigt för att förlänga dess livslängd. Se till att grillen är helt sval innan du täcker den med ett grillöverdrag. Förvara grillen på en torr plats där den inte kommer i kontakt med fukt eller väder. Om du förvarar grillen utomhus, se till att den är täckt med ett väderskydd för att undvika att den utsätts för regn eller snö.

Genom att följa dessa enkla tips för underhåll och skötsel av din Everdure-grill kan du förlänga dess livslängd och säkerställa att du alltid har en ren och säker grill att använda när du vill laga mat utomhus.

Everdure test och recensioner

Everdure grill recension

Everdure-grillar är kända för sin höga kvalitet och snygga design. Men hur presterar de i tester och vad säger användarna om dem? Jag har samlat några av de mest relevanta testerna och recensionerna för att ge dig en bättre bild av vad du kan förvänta dig av Everdure-grillar.

Everdure Furnace

Everdure Furnace är en av de mest populära grillarna från Everdure. Enligt en recension på Prisjakt ger den en stabil och snygg grillupplevelse med premiumkänsla. Grillytan är stor och den har en snabb uppvärmningstid. En annan användare på Elgiganten beskriver den som ”en riktigt bra grill med hög kvalitet och snygg design”. Finns i flera olika färger, se några nedan.

Everdure E3G2B Furnace, Matt Svart
 • Världens mest kraftfulla gasolgrill
 • Klar på bara 5 minuter
 • 3 oberoende brännare
 • Konstant, hög värme
 • Utbytbara grillplåtar
Everdure E3G2O Furnace, matt orange
 • Världens mest kraftfulla gasolgrill
 • Klar på bara 5 minuter
 • 3 oberoende brännare
 • Konstant, hög värme
 • Utbytbara grillplåtar

Prisjakt

På Prisjakt kan du hitta flera olika Everdure-grillar och jämföra priser och omdömen från olika användare. Enligt Prisjakt har Everdure-grillar generellt sett höga betyg och omdömen från användare. Det finns flera olika modeller att välja mellan, så det är lätt att hitta en grill som passar dina behov och önskemål.

Sammanfattningsvis är Everdure-grillar kända för sin höga kvalitet och snygga design. Enligt flera olika tester och recensioner presterar de också mycket bra när det kommer till grillning. Med ett brett sortiment av både gasol- och kolgrillar finns det något för alla.

Vanliga frågor om Everdure

Vilka designfunktioner skiljer Everdure-grillar från andra märken?

Everdure-grillar sticker ut från andra märken tack vare sin unika design. Varje grill är noga utformad för att kombinera stil med funktionalitet. Everdure-grillar har en modern, minimalistisk design med rena linjer och en slät finish. De är också utrustade med innovativa funktioner, som integrerade termometrar och justerbara ventilationssystem, för att säkerställa en optimal matlagningsupplevelse.

Vilka modeller av Everdure-grillar är bäst lämpade för pizza?

Everdure Fusion och Everdure 4K är två modeller som är speciellt utformade för att kunna användas som pizzaugnar. Båda modellerna har en inbyggd pizzasten och en hög temperaturkapacitet för att ge en perfekt pizzabotten.

Vad är de unika fördelarna med Everdure 4K?

Everdure 4K är en revolutionerande grill som är utformad för att ge en överlägsen matlagningsupplevelse. En av de unika fördelarna med Everdure 4K är dess patenterade teknik för att generera hög värme och jämn fördelning av värmen över hela grillen. Dessutom har 4K en inbyggd termometer och en smart app som gör det enkelt att övervaka och justera temperaturen.

Hur passar Everdure Cube in i bärbara grillbehov?

Everdure Cube är en bärbar grill som är perfekt för utomhusaktiviteter. Dess kompakta storlek gör den lätt att bära med sig, medan dess unika design ger en stilren och modern look. Everdure Cube är också utrustad med en inbyggd termometer och justerbara ventilationssystem för att säkerställa en optimal matlagningsupplevelse.

Källor:

Av Hasse, grundare av Grillmagi.se
 • Hasse

  Tjena! Hasse heter jag och är "Certifierad Hobbygrillare" sen 2021 🙂 Mitt grillintresse började när jag och min familj flyttade till lägenhet med uteplats. Och i någon slags tidig 40-årskris började jag utforska grillningens magiska värld. Jag är långt ifrån någon grillexpert än, men ambitionen är att hela tiden bli bättre så att mina nära och kära kan njuta av godare grillad mat! Och en del av den resan gör jag genom Grillmagi.se. Vare sig du är på jakt efter en ny grill, eller ute efter tips hur du lyckas vid grillen, är mitt mål att skapa värdefullt innehåll! Happy grilling!