Broil King lanserar iQue – gasolgrillar med autopilot

Broil King revolutionerar grillvärlden med lanseringen av sin senaste innovation, Broil King iQue gasolgrillar, som ska förenkla grillprocessen genom avancerad teknologi. Nyheten släpptes i mitten av februari 2024.

Utrustade med digitala kontrollpaneler

Dessa grillar, som är uppkopplade och utrustade med digitala kontrollpaneler, är designade för att automatiskt läsa av, justera och bibehålla önskad temperatur för en rad grillmetoder, inklusive direkt- och indirekt grillning, rotisserigrillning och rökning.

Tillgängligt för Broil King Imperial & Regal-modeller

Tillgängliga i både Imperial- och Regal-modeller, erbjuder iQue en ny nivå av bekvämlighet genom att tillåta användare att styra grillen antingen via den inbyggda kontrollpanelen, som visar förvärmning med rött ljus och redo-läge med valfri färg, eller genom en mobilapp kopplad via bluetooth eller wifi.

Denna teknologiska utveckling kommer dock med ett pris; instegsmodellen Regal Q490 IR är prissatt till cirka 32 000 kronor. Trots det stora intresset väntar många ivrigt på ytterligare recensioner och testresultat som förväntas under våren, för att se om den höga prislappen motsvarar den förbättrade grillupplevelsen och bekvämligheten som Broil King iQue utlovar.

Källor:

Av Hasse, grundare av Grillmagi.se
  • Hasse

    Tjena! Hasse heter jag och är "Certifierad Hobbygrillare" sen 2021 🙂 Mitt grillintresse började när jag och min familj flyttade till lägenhet med uteplats. Och i någon slags tidig 40-årskris började jag utforska grillningens magiska värld. Jag är långt ifrån någon grillexpert än, men ambitionen är att hela tiden bli bättre så att mina nära och kära kan njuta av godare grillad mat! Och en del av den resan gör jag genom Grillmagi.se. Vare sig du är på jakt efter en ny grill, eller ute efter tips hur du lyckas vid grillen, är mitt mål att skapa värdefullt innehåll! Happy grilling!